Grundle dušené po pražsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sádlo škvařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 kg Grundle
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 350 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 36.4 mg
  • Draslík 44 mg
  • Vláknina 900.3 mg
  • Vitamín A 900.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a vykuchané rybky osolíme a opepříme.

  • 2

    Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme rybky a okmínujeme je. Dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě.

Komentáře k receptu