Grundle pečené s kmínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kg Grundle
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 31.3 mg
  • Vláknina 367.5 mg
  • Vitamín A 367.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykuchané, očištěné grundle složíme těsně vedle sebe do vymaštěného pekáčku. Na povrchu je omastíme máslem, osolíme, okmínujeme a pečeme, až jsou křupavé.

  • 2

    Takto upravené grundle můžeme sníst celé i s kostičkami.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu