Candát na rajčatech a žampionech
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 359 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 27 g
- Sodík 397 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 36 mg
- Draslík 398.1 mg
- Vláknina 3575.5 mg
- Vitamín A 3575.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Candáta vykucháme, omyjeme a osušíme. Maso osolíme, okmínujeme a dusíme na polovině másla. 
- 
                                2Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme očištěné žampiony pokrájené na tenké plátky, osolíme, posypeme mletou paprikou a podusíme na zbylém másle doměkka. 
- 
                                3Hotovou rybu upravíme na mísu a obložíme rajčaty se žampiony. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        