Candát na zelenině
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 532 kcal
- Sacharidy 93 g
- Tuky 525 g
- Sodík 382 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 2.1 mg
- Draslík 2221.1 mg
- Vláknina 78088.2 mg
- Vitamín A 78088.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 222.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 42.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme a povaříme v osolené vodě s kořením 10 minut. Scedíme, ve vývaru vaříme očištěné porce candáta. Vaříme zvolna (asi 10 minut), aby se maso nerozpadlo. 
- 
                                2Uvařené porce upravíme na talíře, obložíme vařenou zeleninou a polijeme tatarskou omáčkou. 
- 
                                3Podáváme s opečenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        