Vařený kapr s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 528.6 mg
 - Vláknina 1196 mg
 - Vitamín A 1196 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do malého množství osolené vody nalijeme víno, přidáme kolečko citronu, kousek petrželky a přivedeme k varu. Vložíme omyté, osolené a citronovou šťávou pokapané porce kapra a zvolna je vaříme asi 15 minut.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, upravíme na talíře a přelijeme je bylinkovým máslem.