Kapr s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 329 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 162 mg
 - Draslík 759.8 mg
 - Vláknina 1860.2 mg
 - Vitamín A 1860.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce kapra bez kůže vložíme do zapékací mísy vymazané lžící másla a vysypané strouhankou. Osolíme, posypeme kari kořením, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a vše polijeme kečupem (nebo rajčatovým protlakem). Na každou porci položíme navrch kousek másla.
 - 
                                2
Kapra pečeme pod pokličkou v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného podlití horkou vodou.
 - 
                                3
Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným křenem.