Pečený kapr s kmínem a salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 494 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 299 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 162 mg
 - Draslík 801.1 mg
 - Vláknina 11195 mg
 - Vitamín A 11195 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného kapra omyjeme a osušíme. Půlku omytého citronu nakrájíme na plátky, kůži kapra nařízneme a do řezů vkládáme připravené plátky. Rybu osolíme a posypeme kmínem.
 - 
                                2
Pekáček vymažeme máslem, vložíme kapra a nakrájené máslo. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 30 minut. Během pečení kapra přeléváme výpekem nebo vodou.
 - 
                                3
Na talíře upravíme omyté listy salátu a přidáme kolečka citronu. Na listy položíme porce kapra a podáváme.