Kaviár z kapřích jiker
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 650 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 116 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 233.8 mg
 - Draslík 172 mg
 - Vláknina 577.4 mg
 - Vitamín A 577.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.7 mg
 - Vitamín E 10.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné kapří jikry osolíme a mícháme tak dlouho, až zbělají.
 - 
                                2
Potom postupně přiléváme olej a citronovou šťávu a vše umícháme dohladka.
 - 
                                3
Nakonec přimícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, bílý pepř a dobře promícháme.