Kapr pečený s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 319 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 105 mg
 - Draslík 696.4 mg
 - Vláknina 4023.5 mg
 - Vitamín A 4023.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.5 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli odležet v chladničce, poté rybu posypeme kmínem a kořením na ryby, následně urovnáme do máslem vymazané remosky.
 - 
                                2
Očištěný pórek i oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, nasypeme na porce kapra, povrch pokapeme rozpuštěným máslem a pokrm pečeme asi 20 minut. Během pečení maso mírně podléváme vodou.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.