Kapr dušený na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 271 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 254 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 79.2 mg
 - Draslík 451.9 mg
 - Vláknina 1513.3 mg
 - Vitamín A 1513.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na proužky, kapra naporcujeme. Ustrouháme kůru z půlky citronu.
 - 
                                2
Kapra osolíme, zakapeme pivem a v misce pod fólií necháme zhruba hodinu odpočinout.
 - 
                                3
V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji orestujeme cibuli, na ni vložíme porce kapra, přilijeme zbylé pivo, zasypeme citronovou kůrou, okořeníme kmínem, paprikou a kapra pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
 - 
                                4
Jako přílohu volíme restované brambory.