Grilovaný pstruh marinovaný v pivu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 600 g Pstruh
  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 polévková lžíce Petržel - nať
  • 0.5 polévková lžíce Libeček
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 0.5 polévková lžíce Oregano čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 302 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 272 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 93 mg
  • Draslík 554.2 mg
  • Vláknina 68 mg
  • Vitamín A 68 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny bylinky jemně nasekáme, smícháme s citronovou šťávou a pivem.

  • 2

    Pstruha osolíme, vložíme do marinády a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.

  • 3

    Marinovaného pstruha vložíme na gril a potíráme máslem, které jsme rozpustili.

Komentáře k receptu