Brambory s bylinkovým kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 20.8 mg
 - Draslík 857.9 mg
 - Vláknina 9134 mg
 - Vitamín A 9134 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kostky a v hrnci s osolenou vodou uvaříme doměkka. Uvařené scedíme, dáme stranou a udržujeme teplé.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, hned přimícháme estragon, kerblík, přisypeme kmín, zalijeme vývarem a stálým mícháním přivedeme k varu.
 - 
                                3
S připravenou zálivkou zalijeme teplé brambory, podle vlastní chuti osolíme, opepříme. Nakonec vše dobře promícháme, porcujeme na talíře a brambory podáváme.