Rajčatový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2815 kcal
 - Sacharidy 193 g
 - Tuky 238 g
 - Sodík 9696 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 192 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 9172.3 mg
 - Vláknina 119967 mg
 - Vitamín A 119967 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 591.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata rozmixujeme s česnekem, kapary a vypeckovanými olivami. Poté přidáme olej a balzamico a vše promícháme v hladkou pastu. Ochutíme pepřem a osladíme.
 - 
                                2
Dresink je vhodný k listovým a zeleninovým salátům.