Salát z fazolí a brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 78 g
 - Sodík 2159 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 8.8 mg
 - Draslík 807.7 mg
 - Vláknina 19346.8 mg
 - Vitamín A 19346.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev, celer a brambory očistíme a uvaříme do měkka. Stejně uvaříme i předem namočené fazole.
 - 
                                2
Uvařenou zeleninu, sýr, okurky, cibuli, fazole a jablka nakrájíme na malé kostky a smícháme s vařenými bramborami.
 - 
                                3
Ocet, olej, sůl a kečup řádně promícháme a nalijeme na salát, který necháme dvě hodiny uležet.