Salát z červeného zelí s olejovou zálivkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 38 g
- Sodík 86 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 244.6 mg
- Vláknina 4239.8 mg
- Vitamín A 4239.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hlávku zelí zbavíme oschlých listů, omyjeme a rozkrojíme napůl. Zelí nakrájíme na slabší proužky nebo nakrouháme. Vložíme do větší mísy a zalijeme zálivkou. 
- 
                                2Smícháme olej s octem, osolíme, opepříme a před podáváním necháme v chladničce uležet několik hodin. 
- 
                                3Podáváme k pečeným masům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        