Piemontská obloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 40.5 mg
 - Draslík 321.9 mg
 - Vláknina 1674.8 mg
 - Vitamín A 1674.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hříbky očistíme, omyjeme a nakrájíme na silné plátky. Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. Do pekáčku vložíme plátky hub, na ně rovnoměrně poklademe proužky rajčat, přidáme máslo, pasírovaný česnek a posekanou petrželku. Nakonec
 - 
                                2
vše zasypeme strouhaným sýrem, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na maximum.
 - 
                                4
Obloha je vhodná k pečenému masu.