Raci vaření ve víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 637 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 285 mg
 - Draslík 817.1 mg
 - Vláknina 404 mg
 - Vitamín A 404 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.5 mg
 - Vitamín E 7.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce s vařící vodou vložíme velmi rychle živé raky.
 - 
                                2
Přilijeme 2dl vína, přidáme drobně nakrájenou petrželku, pokrájený česnek, olivový olej, sůl a bílý pepř.
 - 
                                3
Raky vaříme jen 5 minut, pak je vytáhneme z vývaru a servírujeme.