Rýžový salát s nakládanou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4808 kcal
 - Sacharidy 430 g
 - Tuky 296 g
 - Sodík 415769 mg
 - Bílkoviny 151 g
 - Uhlovodany 430 g
 - Cholesterol 469.2 mg
 - Draslík 2674.5 mg
 - Vláknina 168256 mg
 - Vitamín A 168256 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 66.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařenou rýži do měkka scedíme a dobře propláchneme pod tekoucí studenou vodou.Necháme okapat,přendáme do salátové mísy.V misce rozšleháme olej,citronovou šťávu a vařený žloutek,přidáme ančovičky a rozmícháme do hladké zálivky.Přidáme tuňáka rozsekaného na kousky,kapary a vypeckované a najemno nakrájené olivy.Podle chuti osolíme a opepříme.Takto připravenou zálivkou přelijeme rýži a jemně promícháme.Před podáváním ozdobíme nakládanou zeleninou.