Pappa al pomodoro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1018 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 637.4 mg
 - Vláknina 8515.5 mg
 - Vitamín A 8515.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.1 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozehřátém oleji osmahneme pokrájenou cibuli a česnek, necháme 7 minut povařit. Přidáme nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a přiklopené vaříme 30 minut.
 - 
                                2
Do polévky nasypeme nalámaný chleba na kousky, povaříme 5 minut, občas zamícháme. K zelenině vlijeme vývar a za stálého míchání necháme chléb rozpustit v polévce. Polévku odstavíme z ohně a vmícháme pokrájenou bazalku. Opět přiklopíme a necháme odpočinout 30 minut za pokojové teploty.
 - 
                                3
Servírujeme pokapané olivovým olejem.