Treska s indickou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 262 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 74 mg
 - Draslík 991.8 mg
 - Vláknina 5198.5 mg
 - Vitamín A 5198.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.9 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pokrájenou mrkev a cibuli přendáme do hrnce, podlijeme 750 ml vody a vínem. Uvedeme k varu a vaříme 15 minut.
 - 
                                2
Maso z tresky dáme do horké vody a necháme 15 minut ohřívat bez vaření.
 - 
                                3
200 ml vody z vaření ryby smícháme se lžící cibule z vývaru, přidáme strouhaná jablka a šťávu z pomeranče. Vše necháme ohřát.
 - 
                                4
Vývar propasírujeme přes síto, smícháme s jogurtem a maizenou.
 - 
                                5
Osolíme.
 - 
                                6
Tuto omáčku přendáme na servírovací tác, navrch položíme porce ryby, které posypeme troškou kari a sekanou petrželí.