Kuřecí maso na kari s hráškem a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 720 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 160 mg
 - Draslík 1141.4 mg
 - Vláknina 7707.3 mg
 - Vitamín A 7707.3 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní cibulky očistíme, opláchneme studenou vodou a nadrobno je nakrájíme.
 - 
                                2
Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme ho na nudličky a osolíme.
 - 
                                3
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm cibulku. Pak přisypeme nakrájené kuřecí maso, přidáme kari koření a za stálého míchání ho restujeme přibližně 2 minuty. Do pánve přilijeme drůbeží vývar a nasypeme hrášek, vše promícháme a pod poklicí dusíme 10 minut. Potom přidáme ještě fazolky, opět promícháme a dusíme dalších přibližně 5 minut, až je vše měkké.
 - 
                                4
Směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na talíře a podáváme posypané jemně nasekanou petrželkou.