Vaječná omeleta s klobásou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 43 g
- Sodík 910 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 352.7 mg
- Draslík 129.3 mg
- Vláknina 510 mg
- Vitamín A 510 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme. 
- 
                                2Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci. 
- 
                                3Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě. 
- 
                                4Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        