Roštěnky s olivami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 634 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 43 g
- Sodík 542 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 63 mg
- Draslík 891.1 mg
- Vláknina 10298 mg
- Vitamín A 10298 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na pánvi rozpálíme olej, plátky masa posypeme solí, pepřem, lehce naklepeme a opečeme na oleji z obou stran. Maso vyndáme a do stejné pánve vložíme půlky oliv bez pecek, přidáme 1 lžíci másla, necháme rozpustit a olivy krátce orestujeme. Olivy posypeme špetkou estragonu a stáhneme z ohně. 
- 
                                2Na talíře rozdělíme plátky masa a obložíme olivami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        