Pečená zelenina na medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 352 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 53 mg
 - Vláknina 29096 mg
 - Vitamín A 29096 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve oloupeme pastinák a mrkev, očistíme a uvaříme ve slané vodě skoro doměkka. Zeleninu po vyjmutí pečeme v předehřáté troubě na 220°C. Po 1 minutě ji prolijeme směsí medu, oleje a koření a pečeme dalších 5-10 minut.