Octová prsíčka kachní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 447 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 28 g
- Sodík 560 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 145.5 mg
- Draslík 454.5 mg
- Vláknina 285 mg
- Vitamín A 285 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nařežeme kůži na prsou, položíme je na pánev kůží dospod a pozvolna pečeme, aby se kůže vypekla do zlatova. Poté opečeme i z druhé strany a následně necháme zapéct v troubě. 
- 
                                2Vypečený tuk z pánve slijeme a přilijeme balzámový ocet, zredukujme, přidáme vývar. Svaříme znovu s medem, nakonec vmícháme máslo. Osolíme, opepříme a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        