Fazolové lusky s česnekem (nebo s cibulí)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 49 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 210 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 221.1 mg
 - Vláknina 5505 mg
 - Vitamín A 5505 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelené fazolové lusky vsypeme do vroucí osolené vody v hnrci a vaříme asi 10 minut. Uvařené fazolky scedíme.
 - 
                                2
V kastrolu na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, přidáme vařené fazolky a chvíli restujeme.
 - 
                                3
Ihned podáváme.