Salát z vajec a brambor

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 8 ks Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 8 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 650 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 4627 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 938 mg
  • Vláknina 17010 mg
  • Vitamín A 17010 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.5 mg
  • Vitamín E 7.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařená a oloupaná vejce nakrájíme nadrobno. Vychladlé uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, nahrubo nastrouhané okurky, osolíme a vmícháme majonézu. Necháme uležet v lednici asi hodinu.

  • 2

    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře k receptu