Těstoviny s krevetami v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 551 kcal
- Sacharidy 91 g
- Tuky 10 g
- Sodík 420 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 89 g
- Cholesterol 91.9 mg
- Draslík 246.5 mg
- Vláknina 8479.3 mg
- Vitamín A 8479.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V rendlíku na 2 lžících oleje restujeme drobně posekaný česnek, až zrůžoví. Přidáme nakrájená rajčata s nálevem, chilli papričky, které jsme zbavili semínek a pokrájeli na drobné nudličky a vaříme na mírném plameni zhruba 1/2 hodiny. 
- 
                                2V hrnci se slanou vodou uvaříme těstoviny na skus, přecedíme je a vsypeme zpět do hrnce. Necháme hrnec na teple. 
- 
                                3V pánvi na zbylém oleji při vysoké teplotě restujeme vyloupané krevety, až maso zrůžoví. Usmažené krevety vmícháme do rajčatové omáčky, přimícháme 2 lžíce posekané petrželové nati a na mírném plameni pomalu provaříme. 
- 
                                4Těstoviny vsypeme na mísu, zalijeme omáčkou, ozdobíme drobně nakrájenou petrželovou natí a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        