Ravioli s rajčatovou smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 609 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 213.1 mg
 - Draslík 454.8 mg
 - Vláknina 5102.2 mg
 - Vitamín A 5102.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 50.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mražený špenát vložíme do hrnce, pod pokličkou na mírném ohni za občasného míchání pomalu rozmrazíme. Horký špenát osolíme, opepříme.
 - 
                                2
V dalším hrnci uvaříme Ravioli.
 - 
                                3
Rajčata spaříme teplou vodou, oloupeme, rozkrájíme, krátce povaříme v horné vodě, slijeme a prolisujeme. Pak je dáme do hrnce se smetanou, promícháme a na středním ohni vaříme 10 minut. Ochutíme paprikou, pepřem a solí.
 - 
                                4
Na servírovací talíře rozdělíme špenát, na něj vařené těstoviny, vše zalijeme rajčatovou smetanou a podáváme.