Gnocchi ve špenátu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Bramborové noky
  • 300 g Špenátový protlak mražený
  • 1 ks Česnek
  • 5 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1295 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 32 mg
  • Draslík 733.1 mg
  • Vláknina 15205 mg
  • Vitamín A 15205 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špenát uvaříme dle návodu, přidáme česnek, sůl.

  • 2

    Když je uvařený, přilijeme tak půl litru vody, do špenátu vhodíme gnocchi a uvaříme do měkka.

  • 3

    K této příloze je vhodné pečené vepřové maso.

  • 4

    Do směsi špenátu a gnocchi můžete přidat orestované, nakrájené maso.

Komentáře k receptu