Sabayon s bazalkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 501 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 277.7 mg
 - Draslík 186.8 mg
 - Vláknina 4207.5 mg
 - Vitamín A 4207.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme 1 stroužek česneku a vytřeme rendlík. Pečlivě rozmícháme žloutky, bílé víno, citronovou šťávu a škrob (Solamyl). Portské víno smícháme s rajským protlakem a přidáme k vínu. Ve vodní lázni ušleháme krém.
 - 
                                2
Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přimícháme bazalku.