Telecí brzlík s bylinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Telecí brzlík
  • 150 g Anglická slanina
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 599 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 790 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 149.5 mg
  • Draslík 280.3 mg
  • Vláknina 1000 mg
  • Vitamín A 1000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý brzlík nakrájíme na plátky, osolíme a opečeme na másle. Plátky obalíme do anglické slaniny, napíchneme na jehlu a po obou stranách dopečeme na másle.

  • 2

    Na talíři pokrm posypeme nasekanými bylinkami, pokapeme vínem a přelijeme šťávou.

Komentáře k receptu