Kotlety se sardelovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 10 g Sardelová pasta
  • 40 g Tuk
  • 15 g Petržel kudrnka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Vepřové kotlety
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 307 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 224 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 86.2 mg
  • Draslík 361.2 mg
  • Vláknina 261.6 mg
  • Vitamín A 261.6 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sardelovou pastu dobře promícháme s rozměklým máslem.

  • 2

    Kotlety u kosti nařízneme, naklepeme, posypeme solí, pepřem a v rozpáleném tuku na pánvi opečeme po obou stranách. Na každou kotletu položíme kousek sardelového másla a zbytek vmícháme do šťávy v pánvi, přisypeme ještě posekanou petrželku, promícháme a odstavíme.

  • 3

    Kotlety rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou z pánve.

Komentáře k receptu