Chorizo en sidra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 280 g Klobása Chorizo
  • 60 ml Vývar drůbeží
  • 125 ml Víno jablečné
  • 3 kávová lžička Olej olivový
  • 2 kávová lžička Petržel - nať
  • 1.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 kávová lžička Ocet Sherry
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 416 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 259 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 61.6 mg
  • Draslík 55 mg
  • Vláknina 1280.3 mg
  • Vitamín A 1280.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme nasekanou cibuli a smažíme asi 3 minuty, dokud cibule nezměkne. Přisypeme papriku, smažíme ještě minutu.

  • 2

    Zvýšíme teplotu, přilijeme cidre, vývar, bobkový list a přivedeme k varu. Zmírníme teplotu, povaříme asi 5 minut, přidáme kolečka klobásy chorizo a ještě cca 5 minut vaříme, až směs zhoustne.

  • 3

    Vmícháme sherry ocet a nasekanou petrželku. Ihned podáváme.

Komentáře k receptu