Vepřové kotlety plněné Nivou

Hodnocení 3x 1x
Čas přípravy: 31 minut
Počet porcí: 4 porce

Suroviny

  • 700 g Vepřové kotlety
  • 100 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 45 g Ořechy vlašské
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Jablka
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 503 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 641 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 139.5 mg
  • Draslík 793.2 mg
  • Vláknina 3915.3 mg
  • Vitamín A 3915.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané, na kostičky nakrájené jablko smícháme v misce s rozdrobeným sýrem, nasekanými ořechy a nasekanou jarní cibulkou.

  • 2

    Očištěné a omyté kotlety nařízneme po obvodu až ke kosti, aby vznikla kapsa.

  • 3

    Každou kapsu naplníme částí připravené náplně a maso sepneme párátky.

  • 4

    Kotlety položíme na plech, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Grilujeme v troubě pod rozehřátým grilem 6-8 minut. Potom kotlety obrátíme a grilujeme dalších 6-8 minut dozlatova.

Komentáře k receptu

  • 08.09.2017 11:55:27

Je to přímo vynikající.

Odpovědět
  • wocapman
  • 07.06.2015 07:24:43

jdu na to

Odpovědět
  • MonikaU
  • 04.03.2014 07:17:24

Niva to krásně provoněla... Doporučuju

Odpovědět
  • urbanzdenekk
  • 22.01.2014 09:46:32

Pro nedělní oběd jak stvořené!

Odpovědět