Putimská vepřová pečeně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 20 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 67 mg
- Draslík 393.9 mg
- Vláknina 2057.5 mg
- Vitamín A 2057.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřovou kýtu osolíme, potřeme olejem, přidáme citronovou šťávu, bobkový list a krájená jablka. Pečeme doměkka za občasného podlévání. 
- 
                                2Šťávu nakonec rozmixujeme a zalijeme pečeni. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        