Vepřová panenka s omáčkou z arašídového másla
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 900 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 75 g
- Sodík 540 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 203.6 mg
- Draslík 917.3 mg
- Vláknina 10156.8 mg
- Vitamín A 10156.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 6.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou a osušenou vepřovou panenku nakrájíme na 4 plátky a lehce naklepeme. Vyloupané arašídy rozmixujeme. 
- 
                                2Plátky masa namočíme v rozšlehaném vejci, osolíme, opepříme, obalíme v umixovaných arašídech a smažíme z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova. 
- 
                                3Před koncem smažení v rendlíku rozšleháme ve smetaně hořčici a arašídové máslo. Omáčku nevaříme. Usmažené plátky podáváme s arašídovou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        