Krutony s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 18 g
- Sodík 837 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 74.8 mg
- Draslík 279 mg
- Vláknina 1364 mg
- Vitamín A 1364 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně umeleme, osolíme, přidáme pepř, mletou papriku, vejce, dobře promícháme a směs rozdělíme na 30 stejných dílů. 
- 
                                2Z jednotlivých dílů tvarujeme malé biftečky, které v horkém oleji po obou stranách opečeme dozlatova. Spolu s biftečky opečeme mlékem navlhčenou žemli, nakrájenou na tenčí řezy ve tvaru trojúhelníků (3ks na 1 porci). 
- 
                                3Opečené biftečky klademe na opečené trojúhelníčky (krutony) a zdobíme je střídavě hořčicí, tatarskou omáčkou a jemně nakrájenou cibulí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        