Játra s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Játra vepřová
  • 50 g Anglická slanina
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 dl Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Sójová omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 490 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 297 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 318 mg
  • Draslík 401.1 mg
  • Vláknina 1832.5 mg
  • Vitamín A 1832.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra nakrájíme na plátky, okořeníme pepřem a majoránkou a opečeme asi 4 minuty na pánvi. Po 2 minutách přidáme na pánev nakrájenou slaninu a cibuli. Před dokončením zastříkneme sojovou omáčkou a osolíme.

  • 2

    Pokud jídlo připravujeme pro více osob, cibuli si připravíme na druhé pánvi.

Komentáře k receptu