Pečené uzené s lepenicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 643 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 52 g
- Sodík 31 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 5.8 mg
- Draslík 701.5 mg
- Vláknina 9960.5 mg
- Vitamín A 9960.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso vložíme do pekáče se sádlem a nakrájenou cibulí, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct. 
- 
                                2Zelí podlijeme vodou a uvaříme. 
- 
                                3Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě. 
- 
                                4Z uvařeného zelí a brambor slijeme vodu, trochu vody dáme stranou. 
- 
                                5Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme je se zelím a promícháme. Podle potřeby přidáme vodu, kterou jsme dali stranou. 
- 
                                6Směs by měla být hustá. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        