Slavnostní zvěřina
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 11 g
- Sodík 209 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 102.2 mg
- Draslík 431.5 mg
- Vláknina 166.5 mg
- Vitamín A 166.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Plátky z dančí kýty naklepeme. 
- 
                                2Naložíme do 2dl suchého červeného vína se 2 lžičkami sójové omáčky, rozmačkaným česnekem a olivovým olejem. Necháme den až dva odležet. 
- 
                                3Poté maso zprudka osmahneme, podlijeme směsí a dusíme pod pokličkou. 
- 
                                4Směs - do zbytku marinády přidáme 1/2 dl vína, zakysanou smetanu, brusinkový kompot, sůl a pepř. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        