Telecí hlava vařená
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 17 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 0 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 38.8 mg
- Vláknina 1653.5 mg
- Vitamín A 1653.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Půlku telecí hlavy očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě s octem, kořenovou zeleninou a tymiánem. 
- 
                                2Uvařené maso ocedíme, nakrájíme a dáme na předehřátou mísu. 
- 
                                3Nakonec pokrm ozdobíme petrželovou natí a podáváme s octovým křenem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        