Modrohlav na česneku a petrželi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Modrohlav filety
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 232 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 97.5 mg
  • Draslík 598.9 mg
  • Vláknina 378 mg
  • Vitamín A 378 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole rozehřejeme 1 lžíci oleje a položíme na něj omyté filety kůží dolu. Zbylým olejem filety přelijeme. Do pekáče přidáme utřený česnek a maso osolíme.

  • 2

    Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 10-15 minut doměkka. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu