Salát z fazolí s uzeným pstruhem
Suroviny
- 200 g Fazole bílé
 - 200 g Polníček
 - 200 g Pstruh uzený
 - 200 g Zakysaná smetana
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 0.5 ks Klobása Chorizo
 - 2 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Kopr
 - 4 polévková lžíce Olej olivový
 - 0.5 polévková lžíce Ocet vinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 48 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 34.6 mg
 - Draslík 224 mg
 - Vláknina 100 mg
 - Vitamín A 100 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem.
 - 
                                2
Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí.
 - 
                                3
Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi.
 - 
                                4
Pstruha natrháme na kousky.
 - 
                                5
Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem.
 - 
                                6
Všechno smícháme a rozdělíme na porce.
 - 
                                7
Podáváme posypané libovolnou bylinkou.