Rybí filé v kečupové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 912 mg
 - Bílkoviny 66 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 35 mg
 - Draslík 27.4 mg
 - Vláknina 270 mg
 - Vitamín A 270 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 64.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filé nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme na tácu asi 1 hodinu odležet v chladnu. Potom porce osušíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova. Vyjmeme na talíř a uchováme v teple.
 - 
                                2
Výpek na pánvi zředíme vínem a kečupem, přidáme smetanu smíchanou s moukou, promícháme a krátce povaříme.
 - 
                                3
Hotovou omáčkou přelijeme jednotlivé porce filé na talířích.