Uzené vepřové maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 1233 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 83.3 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uzené maso důkladně omyjeme v teplé vodě, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na větší kusy. Rozdělíme do sklenic a zavíčkujeme.
 - 
                                2
Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.