Čtyřbarevná rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 148 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 129.6 mg
 - Vláknina 5164 mg
 - Vitamín A 5164 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Propláchnutou rýži udusíme v mírně osolené vodě. Do hotové rýže vmícháme natvrdo uvařená, nasekaná vejce.
 - 
                                2
Rýži rozdělíme na čtyři části. Jednu necháme bílou, do druhé části vmícháme podušený špenát, do třetí části mletou papriku a do čtvrté kari koření.
 - 
                                3
Podáváme jako samostatný pokrm.