Mrkev s hráškem po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 185.1 mg
 - Vláknina 13683 mg
 - Vitamín A 13683 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev vložíme na rozehřáté máslo, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do měkka. Ke konci dušení by měla být všechna tekutina odpařená.
 - 
                                2
Hrášek vsypeme do malého množství vařící osolené vody, podusíme do měkka.
 - 
                                3
Do dušené mrkve přidáme okapaný podušený hrášek, kečup, citronovou šťávu a cukr. Vše jen prohřejeme a podáváme.