Indonéská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 818 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0.1 mg
 - Draslík 134.2 mg
 - Vláknina 2046 mg
 - Vitamín A 2046 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve vývaru uvaříme do měkka rýži a přidáme na kousky pokrájené vařené maso. Přilijeme bílky a necháme je uvařit.
 - 
                                2
Na oleji v pánvi zpěníme karí koření, přidáme oloupanou, na kolečka rozkrájenou cibuli, osmahneme ji do zlatova.
 - 
                                3
Uvařené bílky vyjmeme, rozdělíme do talířů, zalijeme vývarem s rýží a masem, přidáme cibuli s karí kořením. Nakonec polévku posypeme nasekanou pažitkou.
 - 
                                4
Podáváme s krajíčky tmavého chleba.