Zapékané skopové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 287 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 139.3 mg
 - Draslík 866.8 mg
 - Vláknina 4653.2 mg
 - Vitamín A 4653.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kostky pokrájené maso vaříme podlité vodou cca 20 minut v tlakovém hrnci.
 - 
                                2
K masu přidáme pokrájené brambory a cibuli, sůl, pepř a vaříme ještě 10 minut.
 - 
                                3
Uvařenou směs přendáme do pekáčku, přisypeme nakrájená rajčata, zalijeme rozpuštěným tukem a dáme péct.